top of page

Iarna nu-i ca vara...

Dan este monitor de ski in timpul liber. Stie absolut totul despre partii, stiluri de coborare, traieste pentru competitii, adora albul inghetat si nu vorbeste despre nimic altceva, decat despre ski si placa...Un adevarat pasionat, ca si tatal si bunicul lui. Are si acum prima pereche de bocanci si skiurile de lemn ale bunicului sau, la loc de cinste, in sufragerie.

A incercat nenumarate cariere: a vrut sa fie bucatar, a incercat sa fie instalator, agent de vanzari, dar nimic nu l-a putut opri sa se elibereze la primul fulg de nea.

Urmandu-si pasiunea, si-a infiintat propria firma de vanzare si inchiriere de echipament pentru ski. Care a mers extraordinar. In primul sezon, chiar de la deschidere, a fost uimit cat de bine poate sa fie...

Primavara a trecut usor, plina de planuri pentru sezonul urmator...dupa o vara si toamna cam stramtorate, al doilea an a venit cu un sezon mai scurt. Si in primavara urmatoare, vantul nu mai adia la fel de prietenos.

Bineinteles, stia ca ski-ul nu se face tot anul. Cel putin nu aici, in Romania. Acum cauta o solutie. Care poate fi solutia? Sa renunte?

Ce invatam:

In primul rand, cand alegi serviciile sau produsele pe care le vei oferi, ia in calcul sezonalitatea. Se aplica la foarte multe, nu numai la consumul de bere si inghetata, dar si la restaurante si cluburi, la haine, la sali de sport, la constructii, amenajari, hoteluri, pensiuni, etc...

Daca produsul sau serviciile nu sunt solicitate tot anul in volum satisfacator, gaseste produse sau servicii complementare care sa iti aduca venituri aditionale. Nu renunta la subiectul care te pasioneaza, ci foloseste acest avantaj. Este tocmai motivul pentru care altii se vor feri de aceasta nisa pe care tu o stapanesti atat de bine. Este mina ta de aur.

Configureaza oferta ta de la inceput in acest mod flexibil, ca sa nu ai probleme de adaptare ulterior.

Cum sa faci acest lucru si care sunt elementele cheie, dezvoltam la SUCCES Training.

Ski
Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page